CURĂȚARE ȘI PRECAUȚII

Îngrijire produse din alamă și zamac placat, vopsit, lăcuit.

Pentru a menține finisajul perfect al produselor noastre pentru uși, folosiți doar o cârpă umedă diluată, detergent ușor diluat pentru a îndepărta orice pete sau amprente.
O acumulare de reziduuri poate decolora finisajul original. Pentru a evita astfel de deteriorări, ștergeți produsele cu o cârpă umedă și uscați-le bine. Se recomandă ca această operațiune să fie efectuată în mod regulat și să o încorporați în procedura generală de curățare.
Nu utilizați solvenți agresivi, detergenți abrazivi sau freze de curățare pe niciunul dintre produsele de produsele noastre. Acest lucru poate afecta grosimea straturilor de protecție aplicate în procesele de fabricație (galvanizare, vopsirea și aplicarea de lacuri).
Nu folosiți alcool metilic pe niciun produs cu finisaj de alamă sau anticariat, deoarece acest lucru poate îndepărta stratul estetic sau de protecție. În mod similar, pentru produsele cu finisaj vopsit și lăcuit lacurile trebuie curățate numai cu o cârpă umedă și un detergent ușor.
Notă: Finisajele colorate lăcuite și vopsite se pot ciobi dacă sunt manipulate neglijent, așa că trebuie să se aibă grijă în timpul întreținerii și utilizării.
NU UTILIZAȚI:
pulberi abrazive
tampoane de curățat metalice
detergenți pentru argint sau alamă
produse pe bază de alcool
tupai romania

Tupai Romania

500240 Brașov,
Str. Fundătura Hărmanului, Nr. 1

Contact